Bouw mee aan een schone school!

Deze sponsoren vinden het ook fijner om niet te hoeven wachten voor de wc!
Jij ook?

De situatie nu

De 300 kinderen van de Destiny Visionary school delen samen drie toiletten. Dit betekent dat 93 kinderen samen 1 toilet delen! Dat is natuurlijk geen schone situatie. Daarom is het noodzakelijk dat er zo snel mogelijk een betere toiletruimte gerealiseerd wordt.

De situatie straks

In december 2015 willen we starten met de bouw van een nieuw en duurzaam toiletgebouw. Met 8 toiletten, 4 douches, 8 wasbakken en een goede riolering kunnen de leerlingen ook in de toekomst in een schone omgeving leren, spelen en zich ontwikkelen. 

2015-09-flyer-toiletgebouwproject-tabel2.jpg

Bouwt u mee aan een schone school?

Alleen samen met partners en sponsoren, zoals organisaties, bedrijven en particulieren kunnen we het toiletgebouw, dat €15.000,- kost, realiseren. U kunt ons helpen bij de bouw door een deel van het nieuwe toiletgebouw te sponsoren.

U kunt een deel van de nieuwe toiletruimte voor uw rekening nemen, door een toilet (€1000,-), douche (€750,-) of wasbak (€500,-) te sponsoren. Natuurlijk is het ook mogelijk om het een ander bedrag te ondersteunen. Op onze website worden de sponsoren, die een bijdrage hebben gegeven, vermeld in de plattegrond.

Sponsor via onderstaand webfomulier een (deel van een) toilet, douche of wasbak!